Nga data 23-30 Prill -10% Zbritje si dhe shume dhurata për klientët

Ashel Market feston ditëlindjen e parë dhe me këtë rast ofron 10 % zbritje mbi të gjithë produktet e supermarketit nga data 23 deri me 30 prill. Shumë dhurata e surpriza në këto ditë të bukra pranvere. Ju mirëpresim.