Në datat 5 dhe 6 Tetor 2018 Ashel Group eksopozon produktet në fushën e energjisë

Në datat 5 dhe 6 Tetor Ashel Group në bashkëpunim me partnerët e tij eksopozon produktet në fushën e enrgjjisë së rinovueshme. Ju ftojmë të na vizitoni në panair.

http://www.ashelgroup.al