TREGËTI ME PAKICË

ASHEL market nje nga investimet me prestigjoze te Ashel Group ndodhet ne qyetin e Koplikut vetem 17km nga Shkodra. Ashel Market eshte nje qender tregtare qe disponohet ne 3 kate me nje hapsire totale prej 3000 m2 dhe parkim te bollshem per te gjithe klientet. Me nje konceptim totalisht ndryshe frymezuar nga praktikat me te mira europiane  Ashel Market ofron nje sherbim cilesor nga nje staf profesional. Supermarketi ofron nje game te plote produktesh nga produktet ushqimore, kozmetike, produkte te higjenes se shtepise dhe higjenes personale etj. Te gjitha produktet qe ofron supermarketi jane produkte origjinale dhe te cilesise se pare te ardhura direkt nga prodhuesit Italiane.

LOGJISTIKË

ASHEL Group disponon një qendër logjistike për magazinimin dhe distribucionin e mallrave me një sipërfaqe prej 2000 m2. E ndodhur në një distancë prej vetëm 17 Km nga kryeqendra e veriut dhe 40 km nga kryeqyteti i Malit të Zi qendra logjistike u shërben një numer të konsiderueshëm klientësh dhe synon të zhvillojë hapësirën operative në të gjithë veriun e Shqipërisë dhe më gjerë. Përveç distribucionit të produkteve për klientët, qendra logjistike e ASHEL Group ofron shërbime logjistike me metodat më moderne. ASHEL Group përdor teknologjinë dhe teknikat më të avancuara, në zhvendosjen, lëvizjen, ngarkimin dhe shkakimin e mallrave me pirunj industrial, të markave më të njohura. 
Magazinim modern i mallrave me rafte duke shfrytëzuar lartësinë dhe duke optimizuar sipërfaqen. 

ENERGJI

Lançimi i energjisë së rinovueshme nga ASHEL Group është një hap me rëndësi të madhe në zhvillimin e mjedisit dhe promovimin e teknologjive të qëndrueshme. Kjo ngjarje shënon një ndërhyrje të fuqishme në tregun e energjisë vendas, duke ofruar zgjidhje inovative për nevojat e konsumatorëve dhe planet tona për të zvogëluar ndikimin negativ në ambient. Kjo inisiativë nuk është vetëm një investim në të ardhmen tonë, por gjithashtu një shembull i frytshëm për kompanitë e tjera që duhet të ndjekin shembullin dhe të përqëndrohen në burimet e rinovueshme për të siguruar një planet më të pastër dhe të qëndrueshëm për të gjithë.