Ashel Market hap dyert në Malsinë e Madhe

“Ashel Market” hapi zyrtarisht dyert me një festë që bashkoi drejtues vendore, sipermarrës, konsumatorë dhe deputetet e qarkut Shkoder Agron Çela e Paulin Sterkaj. Një ambjent luksoz, me të gjitha produktet nga ushqimet e deri te detergjentët, me mundësi parkimi dhe çmime konkuruese, “Ashel” sjell markat e njohura Italiane por jo vetëm në tregun verior.